Clipboard i ny drakt

20180319_131202

Jeg har lekt med maling, spray og et gammelt clipboard. Alt er som vanlig. Bare jeg får klisset og klint litt så er jeg super fornøyd. Det går hardt utover Prima produktene mine fra Finnabair om dagen, men hva gjør vel det når man får kjøpt mer og har det så utrolig moro😊 Jeg startet med å male over hele brettet med hvit heavy Gesso iblandet akryl farge. Får å få til boblene i malingen så går du over malingen med en svamp før den er helt tør. Skal du prøve det ut på forhånd. Så prøv det på en liten planke bit. Det blir ikke det samme å teste denne teknikken på papir. Når malingen er helt tør så stryker du over litt brun distress med en lett hånd. Da kommer dybden i malingen bedre frem. Neste trinn er embossing. Ikke legg på mer en et lite stykke av gangen dersom du skal bruke tokomponent embossingpulver slik jeg har gjort.  Da gjenstår det bare å pynte med ark og stæsj. Håper du lar deg friste til å blåse støvet at et gammelt clipboard du sikkert har slengende i ei hylle eller en skuff:)

20180319_131206

20180319_131209

Ankeret er malt med Crackle Paste fra Prima (Finnabair) i blandet akryl maling fra Prima (Finnabair). Til slutt har jeg gått over med litt brun distress pute.

20180319_131253

Her ser der baksiden. Det syns ikke så godt at jeg skrev noe om det i listen over materiell. Men jeg har lagt på en bit med Magic Mesh delevis under havfruen og garnet her på baksiden. Den la jeg på før jeg la på malingen. Da spiller det ingen rolle hvilke farge den har i utgangspunktet. Selv så hadde jeg en knall gul bit liggende som det var greit å bare få brukt opp før jeg ble lei av å flytte på den og kastet den i steden. Greit for alt man får brukt:)

 

Dette har jeg brukt denne gangen:

Clipboard
Texture Paste Crakle
Acrylic Paint metalique light patina
Embossingpulver fra Stampendous aged tale
Brun distress
Pion ark Legends of the sea
Flate glass kupler
Dies havfrue og garn(ukjent)
Skattekiste 3 pakk fra Wycinanka
Anker har jeg laget selv
Metall pynt (ukjent)
Magic Mesh
Pensel og svamp

Takk for at du tittet innom:) Koselig om du følger meg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: