NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER

Vi har akkurat klokket inn det nye året, så jeg vil benytte anledningen til å ønske dere alle et riktig godt nytt år. Siden vi står helt i startgropen så tenker jeg at det må være perfekt å lage kalenderen 2022 i dette innlegget.

Jeg skal lage en posekalender med ekstra lange tags. Begge sidene på tagen skal brukes. På den ene står handlelisten til månedens rett, og på den andre finner du fremgangsmåten. Dette er egentlig en fin venninnegave hvor man deler noe så personlig som sine beste oppskrifter. Jeg tilpasser oppskriftene til de ulike månedene i året.

Start med 12 papirposer. Finn en størrelse du liker. Jeg syns det er lurt å velge størrelsen på posene litt etter hva du tenker skal være temaet på tagsen. I og med at min er til oppskrifter denne gangen så er mine poser 20cm. lange. Det er alltid mye tekst som skal med.  Lag 12 ekstra lange tags som passer i posene. Husk at tagsen ikke skal være like brei som posen, det må være plass til hulling og spiral. Posene legger jeg med åpningen annen hver gang med åpning til venstre og høyre. Det må du huske på når du setter på dekorpapir så det ikke blir opp ned når du huller. Dekorpapiret skjærer jeg 0,5cm mindre enn konvolutten alle veier.

Da skal jeg lage kalender. Her finns det mange fine du kan kjøpe i Scrappebutikker. Jeg velger å skrive ut en egen denne gang da den passer perfekt i størrelse til min posekalender. Du kan gjøre mange valg her https://www.timeanddate.com alt er faktisk gratis. Husk at du må endre innstillinger på type papir på printeren din dersom du ønsker å skrive ut på Bazzill eller andre tykke papir. Her ser dere mitt ferdige resultat.

Neste er å finne oppskrifter og skrive ut. Jeg skriver mine ut flere ganger på vanlig kopipapir, før jeg har tilpasset de så de passer inn på tagene og ikke minst at delingen av ord blir riktig.

Da nærmer jeg meg slutten for ferdig montert kalender. Bind-It All maskinen min blir nok stående fremme på arbeidsbordet en stund fremover. Jeg har flere rundt meg som fortjener en koselig liten hilsen. Gleder meg til å kaste meg på neste kalender:) Et lite tips helt på slutten. Lurt å ikke pynte noe særlig på tagen da den trekkes opp og ned av posen ved bruk, da faller det bare av allikevel.

Håper flere fikk lyst til å lage personlig kalender:)
Masse klemmer Betina:)

Én tanke om “NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER”

  1. Fantastisk kalender Betina!!! Og for en ide!!😊👍🥰 denne tror jeg nok at jeg vil prøve meg på når jeg får satt meg ned… Masse godt nytt år🎉🥳🥰

    Tusen takk Kristin:) Så koselig:) Den er gøy å lage:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: