ROMANTISK LILLA TAG

Jammen rundet vi februar før jeg klarte å legge ut årets første innlegg i bloggen. Jeg har rett og slett brukt mye tid i januar på å lage klart kursoppgaver og holde kurs. Nå er det meste ferdig frem til april. Så nå skal jeg klare å komme meg inn i rytmen igjen. Jeg starter året med en romantisk tag i lilla. Det ble mange lag og høyder. Slik jeg liker. Dette er et prosjekt som egner seg godt til å bruke opp en serie med rester. Har du begynt å tenke konfirmant, så syns jeg godt man kan lage en tag av denne typen og montere en pengekonvolutt løsning sammen med tekst felt bak. Det kommer jeg tilbake til i et senere prosjekt. Det er lov å leke litt.

Well, we had to get to the start of February before I was able to post this year’s first time on my blog.  I have spent so much time preparing for classes this spring and holding classes in January. I’m going back to last year rhythm, promise.  I’m starting this year with a romantic tag in purple and white. With many layers and lot of heights. Just the way I like it.

 

Lilla tag hoved bilde

Jeg liker å utnytte arkene til minste lille bit. Det syns jeg er enkelt med disse fra ScrapBoys. Det er så mye fine blader og blomster som er lett å klippe ut til litt ekstra detaljer.

I like to use every little bit off my sheets. It’s so easy with these papers from ScrapBoys. They have so many nice leaves and flowers that are so easy to cut out and use for extra detail.

Lilla tag innsnitt ballerina

For å fremheve detaljene i rammen og ballerina-skoene så strøk jeg forsiktig over de med en distress svamp. Fargen jeg brukte her er Distress Vintage Photo. Det er den jeg bruker mest av Distress putene mine.

To highlight the details of the frame and the ballerina shoes, I added some Distress Vintage Photo color.

Lilla tag innsnitt 2

På dette bildet kommer høyde lagene i både selve tagen og dekoren godt frem. Mellom lagene med papir har jeg lagt inn tykk papp. Det gjør det lett å plassere blomster mellom lagene. Lager du pappen mindre i størrelse en selve arket, da får du dyttet blomstene inn under lagene.

In this picture, the height layers in both the tag and the décor appear well. Between the layers of paper I use thick cardboard. It makes it easy to place flowers between layers.

Tusen takk for at du tok deg tid til å titte innom:)
klem Betina:)

Material list:
Paper from ScrapBoys, Lovland
Flowers- Prima
Flowers – Clipart from ScrapBoys
Chipboard – Snip Art
Frame, ballerina and background made in moulding forms
Glass drops from an old chandelier
Cheesecloth – nn
Lace – nn

5 kommentarer om “ROMANTISK LILLA TAG”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: