Boks med klokketema

Innsnitt globe kopi

Denne gangen har jeg lekt meg med ark fra Stamperia. Stamperia seiler opp som en av mine favoritt leverandører om dagen. De har begynt å utvikle en del nye produkter som stempelputer, flere typer paste og mye mer som jeg kommer til å vise frem utover våren. Det er bare å følge med:)

Jeg startet med å fjerne lås og hengsler som allerede var en del av boksen. Ikke bare fordi de var litt kjedelige, men også fordi jeg vil kle boksen med papir under metalldekoren. Så ga jeg den et strøk med sort Gesso der treverket ville være synlig. Neste steg var å lage de ulike panelene og montere de både innvendig og utvendig. Det er den halve globen på toppen som tar tid. Selve globen er en halv julekule. Klokken inni kulen er klippet ut fra et rispapir med mange klokkemotiv fra Stamperia. Jeg bygde motivet opp med litt tannhjul i metall, bukseknapper, trykknapp deler og klokke-visere. Overgangen mellom kulen og boksen dekket jeg med et par runder hampetau. For å løfte globen litt fra selve boksen, så limte jeg den opp på to lag med mosegummi (her kan du også bruke ulike typer papp). Så monterte jeg på hengsler og lås som passet til temaet på boksen. Siste prosess var ben eller ikke? På denne boksen valgte jeg å gå for ben. Har du lyst til å se den ferdige boksen så står den snart hos Hobbydilla i Horten.

Håper du får lyst til å lage et lignende prosjekt:)

Front kopi

Hele Globen kopi

Invendig kopi

Litt morsomt at jeg klarte å sette bildene i lokket opp ned uten å se det. Jeg har snudd de nå, men det var for mørkt til å ta et godt nytt bilde. Tenker det går greit.)

Materiell:
Heavy sort Gesso – Prima
Ark – Stamperia, serien Voyage Fantastiques
Rispapir med klokker – Stamperia
Eske I tre – ikke noe spesielt merke
Lås/hengsler/ben – ikke noe spesielt merke
En halv julekule – ikke noe spesielt merke
Shippboard– Snipp Art
Tannhjul i metall/bukseknapper – ikke noe spesielt merke
Hampetau – ikke noe spesielt merke
Mosegummi – ikke noe spesielt merke
Klokkevise – Tim Holtz

10 kommentarer om “Boks med klokketema”

    1. Tusen takk Trude:) Jeg ser at jeg bare la ut vinneren i innleggene på facebook og ikke her. Beklager. Her er teksten: GIVEAWAY Vinneren er trukket: Det ble inn-melder 201 som er Tove Kampenhaug. Vinner er kontaktet:) Gratulerer:)

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: