Hvordan pakke lett til treff

I disse dager er det mange som pakker til scrappetreff rundt i landet. For mange betyr det å pakke bag på bag, mest fordi man er redd for å mangle noe. Jeg reiser som regel med to vanlige miljønett og verktøyholderen min. For å få det til må jeg planlegge litt, det starter jeg med ca. to uker før treff. Jeg pakker alltid kitt i tillegg til lit ekstra materiell i tilfelle jeg blir ferdig med de 24 Jeg allerede vist hvordan jeg pakker kitt (vil du lese innlegget så ligger det litt lenger ned i bloggen). I dag tenkte jeg at jeg skulle vise hvordan jeg pakker blomster. Hvor mange blomster bruker man egentlig på treff? Trenger vi egentlig å ta med oss en eske av hver farge? Jeg pakker litt av hver type og alle farger lagvis i en boks. Jeg har enda ikke manglet en blomst på treff. Første bud er å ta av stilkene, de bruker jeg ikke allikevel. Uten de så får jeg plass til 3 ganger så mye blomster i samme boksen. Håper du fikk lyst til å pakke litt lettere😊

How to pack a little bit less

In these days, many are packing for scrappings around the country. Too many it means packing almost all you got, because they are afraid of missing something. I usually travel with two small bags and my tool holder. To get it done, I have to plan a bit in front, I start with this two weeks before the gathering. I always pack kittens in front. Would you like to read the post, it is a bit further down the blog. Today I thought I should show how I pack flowers. How many flowers do you really use at once? Do we really need to bring a box of each color? I pack a bit of each type and all colors layered in a box.  The first command is to remove the stems. Without them, I get room for 3 times as much flowers in the same box. Hope you wanted to pack a little lighter.

Blomster 2

Dette er hvordan jeg oppbevarer blomstene mine hjemme. En og en farge i hver sin boks. men det hadde blitt alt for mye å dra med seg på treff. En hel stor bag med blomster for å bruke kanskje 50 blomster på et treff. Jammen kan man få lange armer av alt man skal ha med om man ikke sorterer litt:) På bildet under ser dere «reiseboksen» min. Håper dette kan inspirerer til å kaste dere på en lettere pakkebølge til neste treff:)

Blomster 3

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: